O PODUZEĆU


Poduzeće Verteks d.o.o. iz Bibinja osnovano je 2008. godine i registrirano u Trgovačkom sudu u Zadru. Osnovna djelatnost poduzeća je "Iznajmljivanje i servisiranje pokretnih EKO WC kabina". Uz navedeno, tijekom poslovanja poduzeće je proširilo poslovanje s dodatnim uslužno-prodajnim djelatnostima poput:
Iznajmljivanja stambeno-uredskih i sanitarnih kontejnera,
Iznajmljivanja ekskluzivnih sanitarnih prikolica,
Prodajom urbane i komunalne opreme ( kontejneri i kante za otpad, koševi, klupe i sl. ).


Za kupce i korisnike naših uslužno prodajnih programa ostali smo zapamćeni kao tvrtka koja pruža sanitarna rješenja i ispunjava higijenske uvjete za potrebe svih vrsta javnih priredbi, kulturno-umjetničkih skupova, crkvenih svečanosti, športskih događanja, vojnih vježbi, plaža, gradilišta, cestovnih ugibališta i ostalih javnih okupljanja gdje komunalna infrastruktura nije osigurana.

Za obavljanje navedenih djelatnosti koristimo provjereno znanje i iskustvo u radu s mobilnim sanitarijama, prodajom komunalne opreme te najmom poslovno-stambenih kontejnera, pri čemu koristimo specijalna servisna vozila, profesionalno osposobljene djelatnike, biološki razgradiva sredstva, Vodopravne dozvole, pozitivno i stručno mišljenje Zavoda za javno zdravstvo. Uspješno djelujemo na području cijele Hrvatske, posebice na području Like i Dalmacije zahvaljujući rasporedu naših skladišta u Zadru, Splitu i Opuzenu.